Tots els dies 9 – Antonio Cortis el dissabte 21 de setembre

Estimat soci:

Passat l’estiu, Convencio Valencianista repren l’activitat “Tots el dies 9”, i ho fa dedicant-la al tenor de Dénia Antonio Cortis (Antoni Montó Corts), un personage que fon aclamat en els millors coliseus operistics del mon i que, a pesar de la seua professio, que el feya viajar constantment, i de tindre la seua residencia oficial en Mila, mai oblidà la seua terra natal i a les seues gents. La residencia familiar que feu construir en Dénia era el lloc a on passava algunes semanes durant l’estiu, junt als seus.

La cita esta vegada es en la capital de La Marina, el dissabte dia 21 de setembre, a les 10:30h. El punt d’encontre s’ha establit en l’aparcament que hi ha situat en el parc de Torrecremada, molt prop del qual queden els jujats, la Casa de la Cultura i l’estacio d’autobusos.

Els amics de l’associacio Roc Chabàs-La Marina, colaboradors en l’activitat, han preparat un itinerari per la ciutat a fi de coneixer alguns llocs emblematics aixina com ad algun atre personage important en l’historia de la vila.

Finalisada la ruta s’ha previst, per ad aquells que ho desigen, un dinar de germanor en un restaurant local. El menu te un preu assequible.

Tant per a particpar, com especialment per a quedar-se a dinar, es precis confirmar l’assistencia, la qual cosa es pot fer responent ad este correu o be a: rocchabas2018@gmail.com

Respecte al transport, sera a conte de cadascu.

Com sempre, als assistents se’ls repartirà el fullet de l’activitat.

Rep una cordial salutacio,

Josep Peiró Bertomeu

Secretari de Convencio Valencianista

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *